MITCH KITCHEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 75 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Mitch Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

5 mei 2024 om 20:57 Flauw , kip droog
1 apr 2024 om 22:58 Ik heb genoten van mijn bestelling ik bestel volgende keer weer ik raad iedereen aan als je niet wilt koken bestel bij MITCH!
14 mrt 2024 om 23:02 Saoto soep was uit de pot gelekt, spoitje in de tas. Ei, rauwe taugeh, kip, crisps waren koud. Eenmaal in de soep was de soep lauw. Soep niet echt smaakvol. Bami met groenten (weinig!) en kip was matig. Alles incl leveringskosten €30 was te duur.
29 feb 2024 om 18:37 Kip was erg droog. En er zat geen Komkommers op niets. Dus niet lekker. Bestel ook geen tweede keer meer.
30 jan 2024 om 20:13 Het eten was echt heerlijk. Ik ga vaker bij jullie bestellen.
30 dec 2023 om 18:52 Top eten zeker een aanrader!!!!
20 dec 2023 om 17:23 heerlijk authentiek surinaams eten
5 dec 2023 om 2:09 Wellicht ben ik verziekt door mijn lieve Antilliaanse/Surinaamse vrienden en vriendinnen maar dit was écht slecht! NOOIT MEER!
4 dec 2023 om 16:03 Het was oud stonk en ik heb een chronische ziekte kon hier Iemand van worden,en all dat voor €20.00 whaat a shame!!!
18 nov 2023 om 0:47 Saoto, telo met bakkeljauw en broodje kip kerrie besteld. Alles was waanzinnig van smaak en de telo zelfs vers gebakken toen ik het eten kwam ophalen. Echt een super aanrader!!
5 nov 2023 om 19:24 Goed eten warm en op tijd goede service
4 nov 2023 om 20:23 Beste Saoto soep gehad in tijden!